MALMÖ REDHAWKS: Konstantin Komarek lämnar Redhawks

Annons

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den österrikiske forwarden Konstantin Komarek lämnar Redhawks med omedelbar verkan. Komarek, som återvände till klubben inför säsongen 2018-19, fortsätter karriären på annat håll. Bortamatchen mot Växjö blev den sista i Redhawksdressen för centern, som väljer att bryta sitt avtal i förtid.

– Jag är tacksam för de åren jag fått i klubben och vill verkligen ta tillfället i akt att tacka alla fans samt mina ledare och lagkamrater. Jag har haft en fin tid och kommer alltid att ha starka kopplingar till Malmö, säger Konstantin Komarek själv i en kommentar.

– Vi vill tacka “Kosta” för hans tid och insatser i Redhawksdressen och önskar honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

© Malmö Redhawks

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners