MÅNS ZELMERLÖW sammanfattar året och tackar fansen för all support med en liveversion av låten “Walk with Me”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Måns Zelmerlöw sammanfattar året och tackar fansen för all support med en liveversion av låten “Walk with Me”. Duetten med Dotter har passerat PLATINUM status och över 10 miljoner streams på Spotify. Omslaget till nya versionen av “Walk with Me” är gjord av Patrycja Pajor från Polen som vann omslagstävlingen på Instagram.

Innan “Walk with me” släpptes var de nästan 3 år sedan vi hörde något nytt från Måns Zelmerlöw och att ny musik var efterlängtat med Måns Zelmerlöw kan vi konstatera efter succén kring singlarna “Walk with me ” och “Better Now” som är senaste singeln som passerat GULD på Spotify och toppat radiolistorna senaste månaden. Vi säger stort Grattis till dig Måns Zelmerlöw. och vi ser fram emot ett fantastiskt 2020 med nya singeln “ONE” och stor sommarturné.

Se video här nedan filmat från höstens turné när han gästade Nalen och framför låten med Dotter.

“Walk with me was the first single from Time, and I have been fortunate enough to perform it live together with Dotter for almost a year now. I wanted to do something for my fans who have been streaming away and supporting me through this year, they mean the world to me and I hope they’ll be with me forever. As Walk With Me has now reached over 10 million streams, I’ve decided to give them a little Christmas present. This live version is from when we performed it earlier this year at Nalen in Stockholm. Merry Christmas! ” – Måns

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners