CORRO släpper singeln Sing Me A Song

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nytt släpp från en av de senaste artisterna som tillkommit hos Icons Creating Evil Art. CORRO-singeln “Sing Me A Song” skrevs för att låta hans fans veta att de inte är ensamma, det finns alltid någon där ute som förstår vad de går igenom.

Julen kan vara en mörk tid för många.
Med nya singeln Sing Me A Song skickar CORRO
en julhälsning till de fansen som behöver det
– ni är ej ensamma! –

Ny singel från denna Stockholmsbaserade alt.pop-artist
– släpps idag –

Alt-pop-artisten CORRO, tidigare känd från de alternativa rockbanden Kerbera och DEADLOCKED STATE, gjorde sin solo-debut i höst med ‘Hi Hello’, en låt där han tar upp det sociala stigmat knutet till mental ohälsa. Nu följer han upp sin debut med singeln ’Sing Me A Song’ som släpps tillsammans med en musikvideo inspirerad av Tomas Alfredsons romantiska skräckfilm Låt den rätte komma in.

Om den nya singeln säger CORRO: ”Sing Me A Song’ handlar i princip om att känna sig vilsen, vare sig det är i ett förhållande, i livet eller i sin identitet. En stor del av tiden vet jag inte vem jag är eller vem jag borde vara, det suger men det är också okej och det är vad jag vill klargöra i den här låten.”

Artistens råa sångstil påminner om YUNGBLUD medan den elektroniskt laddade produktionen lutar åt Twenty One Pilots, samtidigt som CORRO hittat sin egen nisch och bygger en anthemisk kör kombinerad med tunga stråkpartier.

Att släppa den nya låten i samband med julhelgen är ett medvetet val av sångaren. Han förklarar: ”Särskilt runt storhelger som jul så är ensamhet svårare att hantera och det är viktigt att veta att du inte är den enda som känner så, även om det känns som att du är det. Det finns så många människor runt om i världen som känner vilsenhet och hopplöshet, som skadar sig själva på olika sätt för att de inte ser något annat alternativ. Låt oss göra det socialt accepterat och istället gå vilse tillsammans.”

Artisten får ständigt brev från fans som berättar för honom hur mycket hans musik i tidigare projekt har hjälpt dem genom sina egna mentalhälsoproblem. Detta är CORROs möjlighet att fortsätta dialogen med sina fans och alla andra som själva kämpar. ”Det finns ALLTID människor där ute som förstår vad du går igenom, det lovar jag” säger han.

Singeln ‘Sing Me A Song’ släpps den 20 december via Icons creating Evil Art.

© Icons Creating Evil Art

print

Våra samarbetspartners