LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ – TÅGRÅNARENS HEMLIGHET har premiär den 7 februari

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu släpps trailern till filmen LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ: TÅGRÅNARENS HEMLIGHET som har premiär den 7 februari.

Nils Kendle, 11 år, och Polly Stjärne, 12 år, spelar Lasse och Maja i den kommande filmen om LasseMajas detektivbyrå där mysteriet denna gång utspelar sig kring Vallebys tågstation. Med i mysteriet är också den nya karaktären Klara spelad av Rani Pyne, 9 år, känd från SVT-programmet Bilakuten.

Tomas Norström är tillbaka i rollen som polischefen i Valleby som håller på att bli utkonkurrerad av grannkommunens polischef, spelad av Anna Bjelkerud. Alexej Manvelov spelar Klaras pappa Ferdinand, Tomas von Brömssen ses i rollen som tågkonduktör och Ulla Skoog som en nitisk biljettförsäljerska. David Wiberg, Aleksa Lundberg, Bahador Foladi, Victor von Schirach, Peter Viitanen har olika roller som personal kring tågstationen. För regi står Moa Gammel.

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig

till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott!

Filmen produceras av Filippa Torstensson på SF Studios Productions AB i samproduktion med Film i Väst, SVT, AB Svensk Filmindustri och med stöd av Svenska Filminstitutet.

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners