MARIE KONDO bland Bookmarks januarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Revolutionerande nystart 2020 med tre boknyheter!

Det nya året närmar sig med stormsteg och därmed ett nytt årtionde! Med varje nytt år så får man en känsla av nystart och en chans att ta tag i livet, men när är det bättre att faktiskt upprätthålla det än med ett nytt årtioende? I samband med det nya årtiondet presenterar Bookmark Förlag tre nya böcker som verkligen hjälper dig på traven att nå dit just du önska med dina nyårslöften och din nystart!

Mitt år
Med nystart som ledord briljerar Mitt år: Det som gått och det som kommer – boken som skrivs av läsaren själv. Med listor, flervalsfrågor, recept och inspotexter blir det i denna vackert designade bok enkelt att både reflektera över och planera sin tid. Det är en interaktiv bok som ger konkreta verktyg och positiv vägledning för att skriva ner en del av sin livshistoria och visualisera sina drömmar och mål.

Snusfri
Med Snusfri – vägen till lyckan i en snusfri vardag får de som vill ha ett snusfritt 2020 enkla redskap att följa sin egen vilja istället för beroendet. Ny forskning har avslöjat att snus är skadligare än vi tidigare trott. Samtidigt börjar fler och fler snusa i takt med att platserna att röka på begränsas. Snusfri– vägen till lyckan i en snusfri vardag vänder sig till alla som vill följa sin egen vilja istället för beroendet. Med Anders Åkermans positiva metod och tekniken NJUT är det inte jobbigt att bli fri från snus, tvärtom! Boken ger en snabb överblick av KBT och peppande råd som är en ren njutning att följa. Tillsammans med anekdoter med hög igenkänningsfaktor bygger den upp ett förtroende som ökar chanserna att aldrig vilja snusa igen!

Konsten att städa
Förändra ditt liv med Konsten att städa! Marie Kondos insiktsfulla och inspirerande inredningsfilosofi gör städningen till ett enkelt och tillfredsställande sätt att lära känna sig själv – och uppskatta sina ägodelar. Konsten att städa har sålt mer än 12 miljoner exemplar hjälpt oräkneliga människor runt om världen att finna harmoni i sina liv genom att ta kontroll över sin närmiljö. Nu kommer boken i ny vacker utgåva med redigerat innehåll.

Skapa ditt bästa årtioende med dessa tre hjälpsamma och uppmuntrande böcker!

© Bookmark Förlag

print

Våra samarbetspartners