WHITESNAKE tar med EUROPE till Royal Arena i maj

Klicka på bilden, för att se hela bilden

WHITESNAKE MED VERY SPECIAL GUEST EUROPE ”THE FLESH & BLOOD WORLD TOUR” I ROYAL ARENA 14. MAJ 2020
… THE FLESH & BLOOD WORLD TOUR FORTSÆTTER I 2020!!!

Multiplatinsælgende WHITESNAKE, det legendariske rock ’n’ roll band stiftet af DEEP PURPLE sanger og Rock and Roll Hall Of Famer DAVID COVERDALE er stolte af at offentliggøre, at 2019 “FLESH & BLOOD” World Touren fortsætter ind i 2020. Efter den globale succes af “FLESH & BLOOD” albummet spillede WS i 2019 ikke mindre end 55 shows i 24 lande for mere end 600,000 fans.

Som i 2019, vil touren indeholde sange fra bandets anmelderroste og prisvindende 13. studiealbum “FLESH & BLOOD” samt deres største hits og sange fra et af de bedste bagkataloger i rock’n’roll historien der spænder over 40 år.

Den første single & video fra det nye album, med titlen “SHUT UP & KISS ME” blev udgivet verden over i februar 2019 og har mere end 2 millioner youtube visninger.

De efterfølgende singler “HEY YOU… YOU MAKE ME ROCK” og “TROUBLE IS YOUR MIDDLE NAME” forblev på radio-playlisterne rundt om i verden måneder efter de blev udgivet.

Bandet blev etableret i 1978 af den tidligere Deep Purple sanger David Coverdale, og har haft multiplatin sælgende albums inklusiv ‘TROUBLE’, ‘LOVEHUNTER’, ‘READY AND WILLING’ og ‘COME AN’ GET IT’ til den mere eksplosive hårdtrockende ‘SNAKE sound med multiplatin albummet ‘SLIDE IT IN’ & kunne i 2017 fejre 30års jubilæum med det selvbetitlede million sælgende smash hit album fra 1987, WHITESNAKE. Fra disse album kom der adskillige top 10 hits verden over, inklusiv 2 nummer 1 singler med “Here I Go Again” og “Is This Love” samt den uforglemmelige “Still Of The Night” der nærmest alle dominerede MTV 24 timer i døgnet rundt om i verden.

I 2017 blev 30års jubilæet af deres mest succesfulde album ”WHITESNAKE” markeret med en Deluxe udgave, udgivet på Rhino Records med stor succes.

Samarbejdet med Rhino fortsætter med den nyeste udgivelse af 30års jubilæumsversionen af “SLIP OF THE TONGUE”. 6CD/DVD- kollektionen indeholder en ny remastereret version af albummet, plus ikke tidligere udgivet studieindspilninger, audio og video af bandets optræden på 1990 Monsters of Rock festival, og nye interviews med Whitesnake stifter og forsanger, David Coverdale.

Bombast, bravado, talent og passion har bidraget til at etablere Whitesnake som den mangeårige platinfavorit, de er blevet, og de er for alvor tilbage i 2020. Den verdensberømte gruppe med DAVID COVERDALE (vokal), REB BEACH (guitar), JOEL HOEKSTRA (guitar), MICHAEL DEVIN (bas), TOMMY ALDRIDGE (trommer) og MICHELE LUPPI (Keys) kommer til Royal Arena!

David Coverdale…Whitesnake Lead Singer “We are truly excited & looking forward to playing at Royal Arena, Copenhagen in 2020 on what will be a continued celebration of the 40th Anniversary of Whitesnake and the “FLESH & BLOOD” World Tour.

“I am so honoured & grateful to still be touring this planet, for over 40 years now I have been celebrating & enjoying unforgettable moments with millions of people…All of whom have joined me on this amazing journey… I truly love the shared experience & simply love my job & always will… Over 4 Decadent, Delicious Decades Of Reptilian FUN!!! Thank YOU!!.

Very special guests denne aften er svenske Europe.
Med langt over 20.000.000 solgte albums i ryggen og en imponerende karriere gennem 35 år, fortsætter bandet ufortrødent. De udgav i 2017 deres 11. studiealbum ”Walk The Earth”, som blev indspillet i det legendariske Abbey Road Studie i London med Grammy Award bindende producer Dave Cobb (Rival Sons, Shooter Jennings, Jason Isbell, Chris Stapleton). Bandet har siden turneret med albummet under titlen ”Tour The Earth” og har indikeret at det tredje årti i dette årtusinde vil se meget mere til Europe!

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners