SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020: In Flames, Social Distortion, med flera bekräftade!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ytterligare 21 av de totalt 90 akter som kommer att spela på Sweden Rock Festival i sommar är nu bekräftade!

In Flames har i år gjort succé med nya albumet ”I, the mask” och en ny rytmsektion som många menar är den bästa bandet har haft. Räkna med att det inte kommer att sparas på krutet när ett av Sveriges största hårdrocksband återvänder till Sweden Rock i juni.

Social Distortion må räknas som ett punkband, men musiken innehåller stora delar rock’n’roll och bluesinfluenser och tilltalar en väldigt bred publik, så det är egentligen märkligt att de aldrig har spelat på Sweden Rock Festival tidigare trots att bandet slog igenom redan på tidigt 90-tal. Nu är det i alla fall dags!

Samtliga nya tillägg till startfältet:
In Flames
Social Distortion
Within Temptation
Saga
Kvelertak
Trouble
Walter Trout
Haken
Orange Goblin
Victory
Månegarm
Praying Mantis
Satan Takes A Holiday
The Coffinshakers
Narnia
Art Nation
Magic Pie
Horisont
Overdrive
Siena Root
VA Rocks

Tidigare presenterade artister och mer info finns på www.swedenrock.com.
Ytterligare 38 akter återstår att presentera.
Vi hoppas kunna göra ytterligare en utannonsering inom kort.

Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners