TOMAS LEDIN gör intim spelning på Nalen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

SAMTAL OCH MUSIK – TILLFÄLLIGHETERNAS SPEL

Lördagen den 22 februari kommer en av Sveriges mest uppskattade låtskrivare och artister, Tomas Ledin, att göra en helt unik spelning på Nalen i Stockholm. Konserten har ett upplägg där artisten öppnar upp sig för frågor från publiken, som bjuds in att interagera med artisten. Han kommer bland annat att berätta om den turbulenta period som blev startskottet på del två av en synnerligen händelserik artistkarriär. Därefter utmynna i en konsert tillsammans med Tomas absoluta favoritmusiker.

På Juldagen har årets stora romantiska komedi En del av mitt hjärta premiär på biografer runt om i landet. Filmen, med Jonas Karlsson och svenskamerikanska Malin Åkerman i huvudrollerna, bygger på Tomas Ledins musik och texter. Långfilmen är en romantisk musikalkomedi – den första svenska i modern tid – och är en fristående berättelse skriven av Lars Johansson och regisserad av Edward af Sillén.

Senast Tomas Ledin släppte ett album var 2013 års listetta och Grammisvinnare Höga kusten, men är sex år senare lika aktuell som alltid. Sedan 1972 har Tomas släppt hela 21 studioalbum, fyra livealbum och sju samlingsalbum. Det betyder en hel del berättande genom åren, och även om texterna kommit från Ledins innersta, kan vi aldrig riktigt lära känna en artist bara genom sångerna. Eller kan vi det?

När Tomas Ledin bjuder in till konsert på Nalen, har han valt en unik approach till det klassiska liveframträdandet; publiken kommer att bjudas in att ställa frågor och interagera med artisten på ett sätt som sällan tidigare setts. Konserten framförs tillsammans med Tomas favoritmusiker; Jörgen Ingeström, Sebastian Nylund, Ove Andersson och Johan Franzon.

Förbered er på en oförglömlig kväll och en alldeles unik upplevelse på Nalen den 22 februari.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners