5 SECONDS OF SUMMER till Skandinavien – med nytt album på gång

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Australiensiska popsensationen 5 Seconds Of Summer meddelar idag att de kommer till Europa – och “No Shame 2020 Tour” landar i Stockholm och Annexet fredag 12 juni! Bandet är just nu på en omfattande USA-turné med The Chainsmokers är aktuella med senaste singeln “Teeth” (feat. Tom Morello) och nu återvänder de äntligen till Sverige!

Om bandets återkomst till Europa säger de:
“We are so excited to bring the No Shame tour to Europe in 2020. The new album is almost ready and we cannot wait for people to hear it. We truly believe these new songs capture the DNA of this band but also represent a new era for 5 seconds of summer.”

Den australiensiska kvartetten är det enda bandet i historien där album ett, två och tre i ordningen alla landat på förstaplatsen av Billboard 200! Gruppen har sålt mer än 8 miljoner album och över 2 miljoner konsertbiljetter – runt hela jorden. Nu är det alltså snart dags för ny musik från Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood och Ashton Irwin. Äntligen!

5SOS är ett av de största popakterna i världen just nu – inte minst i Sverige. Nu längtar vi till en skön sommarkväll med 5 Seconds Of Summer!

Datum 2020
Torsdag 11 juni – Royal Arena, Köpenhamn
Fredag 12 juni – Annexet, Stockholm
Lördag 13 juni – Olso Spektrum, Oslo

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners