RICKY GERVAIS till Skandinavien med showen “SuperNature”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ricky Gervais är tillbaka med den helt nya showen “SuperNature” och en tillhörande världsturné! Fredag 28 februari kommer Gervais till Ericsson Globe i Stockholm!

Ricky Gervais är en av de mest respekterade och inflytelserika brittiska komikerna sedan Charlie Chaplin – Gervais har bland annat fått Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy 2016 BAFTA/LA. Nu återvänder den hyllade brittiska komikern med en ny show – efter hyllade “Humanity”, som var hans första stand-upturné på 7 år.

Skaparen och stjärnan av The Office, Extras, Derek och den senaste succén After Life (Netflix) har vunnit mängder av priser och hyllats världen över. Gervais-skapade The Office är också den mest framgångsrika brittiska komediserien genom tiderna – som har visats i över 90 länder (och har genererat 7 remakes).
Missa inte Ricky Gervais nya show – på Ericsson Globe fredag 28 februari!

Datum 2020
Fredag 28/2 – Ericsson Globe, Stockholm
Lördag 18/4 – Royal Arena, Köpenhamn

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners