RICKY GERVAIS till Skandinavien med showen “SuperNature”

Annons

Ricky Gervais är tillbaka med den helt nya showen “SuperNature” och en tillhörande världsturné! Fredag 28 februari kommer Gervais till Ericsson Globe i Stockholm!

Ricky Gervais är en av de mest respekterade och inflytelserika brittiska komikerna sedan Charlie Chaplin – Gervais har bland annat fått Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy 2016 BAFTA/LA. Nu återvänder den hyllade brittiska komikern med en ny show – efter hyllade “Humanity”, som var hans första stand-upturné på 7 år.

Skaparen och stjärnan av The Office, Extras, Derek och den senaste succén After Life (Netflix) har vunnit mängder av priser och hyllats världen över. Gervais-skapade The Office är också den mest framgångsrika brittiska komediserien genom tiderna – som har visats i över 90 länder (och har genererat 7 remakes).
Missa inte Ricky Gervais nya show – på Ericsson Globe fredag 28 februari!

Datum 2020
Fredag 28/2 – Ericsson Globe, Stockholm
Lördag 18/4 – Royal Arena, Köpenhamn

© Live Nation

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners