TROLLS 2: VÄRLDSTURNÉN – Första trailern

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut.

En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera. Världens öde står på spel så Poppy och Kvist – och deras vänner; Biggie, Chenille, Satin, Cooper och Guy Diamond – ger sig iväg för att besöka alla de andra länderna och ena alla Trollfolk i harmoni så att de tillsammans kan hindra Barb från att ta över hela scenen.

De olika musikgenrerna representeras av en av de största grupper berömda och beundrade artister som någonsin samlats för en animerad film. Från landet Funk kommer Mary J. Blige, George Clinton och Anderson .Paak. Countryn representeras av Kelly Clarkson som Delta Dawn, med Sam Rockwell som Hickory och Flula Borg som Dickory. J Balvin kommer med reggaeton, medan Ester Dean adderar till pop-folket. Anthony Ramos ger beat till technon och Jamie Dornan täcker smooth jazz. Den världsberömde dirigenten och violinisten Gustavo Dudamel är Trollzart, och Charlyne Yi är Pennywhistle, i den klassiska musikens land. Och Kenan Thompson rappar som det nyfödda hiphoptrollet Mini Diamond.

Regi: Walt Dohrn. Röster i originalversionen: Anna Kendrick, Sam Rockwell, Justin Timberlake, Jamie Dornan, Rachel Bloom, James Corden, Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Kelly Clarkson m fl.

Biopremiär 10 april 2020.

© UIP

print

Våra samarbetspartners