SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD släpps den 14 februari

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vad händer när genrerna fantasy, komedi och high-tech kolliderar med varandra? Det kan du upptäcka i det smaskiga spelet SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD, ett unikt RPG från LEVEL-5, som kommer till Nintendo Switch den 14 februari, 2020.

Stor fara hotar Snack World när den ondskefulle mogulen Sultan Vinegar försöker att återuppväcka draken Smörg Åsbord. I detta lite udda och komiska äventyr kan du skapa din egen karaktär och haka på de hjältemodiga skattletarna Chup, Mayonna och deras gäng. Ta dig an uppdraget att skapa ordning i landet Tutti-Frutti.

Innan du ger dig av på äventyr kan du förbereda dig genom att handla välbehövliga prylar, optimera din utrustning med mera. Under ditt äventyr kan du leta efter sällsynta skatter i underjorden samtidigt som du undviker förrädiska fällor och besegrar brutala bossar. Använd “snacks” för att kalla på allierade som kan hjälpa dig i strider och använd dig av olika förbrukningsvaror för att få en fördel i striden. Samarbeta med vänner för att ta ner bossar. Spela i online eller lokalt med upp till fyra spelare.

© Nintendo

print

Våra samarbetspartners