RELATIONSTEORIN – Malte Hallquist succéshow fortsätter i vår

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter höstens framgångar i Värmland med fullsatta hus fortsätter nu succén “Relationsteorin” med Malte Hallquist. Våren 2020 blir det föreställningar i Karlstad, Sunne, Säffle, Vara, Stockholm och Göteborg.

14/2 – Säffle, Medborgarhuset (Medis)
15/2 – Karlstad, Scalateatern
6/3 – Sunne, Teaterbiografen
8/3 – Stockholm, Scalateatern
14/3 – Göteborg, Konserthuset Stenhammarsalen
16/4 – Vara, Vara Konserthus
17/4 – Karlstad, Scalateatern
18/4 – Karlstad, Scalateatern

“Relationsteorin” är Malte Hallquists tredje enmansshow, som gått för fulla hus i Värmland under våren och hösten, i regi av Frida Bergh.

Vi bjuds på en riktig feelgood-föreställning, full av skratt, värme och stor igenkänning om och kring relationer.

”Relationsteorin” handlar om hur vi förhåller oss till varandra. På sitt typiska, medmänskliga och humoristiska sätt berättar Malte hur man skapar, stärker och bibehåller goda och nära relationer, med grund både i forskning, vetenskap och egen erfarenhet. Vad krävs för att en nära relation ska hålla? Går det att blåsa liv i en relation med pyspunka? Hur blir man lycklig?

“Relationsteorin” är värmländsk vetenskapskomik när den är som bäst.

Press:
….Malte balanserar skickligt mellan humor, pedagogiska instick och allvar, ett smart dramaturgiskt grepp som effektivt skapar eftertanke mellan skratten. Att få möjlighet till igenkännande gör att det aldrig blir tråkigt utan som publik väntar vi oupphörligen efter nästa detalj som kan kopplas till subjektet och den egna vardagen.” – Jesper Löfvenborg, NWT, betyg: 4

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners