OZZY OSBOURNE till Sverige – Nytt datum klart!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Konserten med Ozzy Osbourne (+ Judas Priest) som var planerad till februari 2020 (samt övriga datum på turnén) blev tyvärr framflyttad pga. sjukdom. Men nu kan vi meddela att det nya datumet blir lördag 5 december 2020 på Friends Arena. Judas Priest är fortfarande special guests för kvällen och svenska Hardcore Superstar är support!

Köpta biljetter kommer att fortsätta gälla till det nya datumet. Om du inte kan gå på det nya datumet så gäller återlösen av biljetter fram till och med 22 april 2020 via återförsäljarna AXS och Ticketmaster.

Biljetter via LiveNation.se

Den sex veckor långa turnén går nu av stapeln i OZZY:s hemland Storbritannien den 23 oktober och avslutas den 7 december i Helsingfors. Turnén inkluderar stopp över hela Storbritannien och “Prince of Darkness” återvänder bl.a. till hemstaden Birmingham för en Halloween-show. Turnéns europeiska datum inkluderar stopp i Tyskland, Österrike, Italien, Spanien, Schweiz, Sverige och Finland.

Rock and Roll Hall of Fame-ikonen Ozzy Osbourne själv hälsar detta om turnén “No More Tours 2”: “I can’t wait to get off my ass and get going again, but you’re just going to have to be a bit more patient. I want to be 100% ready to come out and knock your fucking socks off. I’m not retiring, I’ve still got gigs to do and also there’s a new album on the way. To the fans, I sincerely thank you for your patience, your loyalty, I love you.”

Judas Priest är fortfarande special guests på hela turnén och kompletterar den redan Metal-tunga line-up:en. “We are very grateful for the rock solid support from our wonderful UK & European fans as Ozzy gets well and strong. The UK/European tour will showcase the very best British Metal from the ones that started it all and we proudly look forward to celebrating our 50 Heavy Metal Years together with you!”, säger Rob Halford.

Datum 2020
Lördag 5/12 – Friends Arena, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners