IRON MAIDEN till Ullevi sommaren 2020

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The beast returns to Europe! Sommaren 2020 kommer heavy metal-jättarna Iron Maiden tillbaka till Sverige för en spelning på Ullevi i Göteborg. Lördag den 27 juni kommer de med sin Legacy Of The Beast Tour tillsammans med special guests Alter Bridge och Airbourne.

Iron Maiden återvänder till Europa för en sommarturné 2020 på den sista delen av deras Legacy Of The Beast Tour, inklusive en spelning på Ullevi i Göteborg lördag den 27 juni som följer förra årets två utsålda spelningar på Sweden Rock Festival och Tele2 Arena i Stockholm. Special guests blir inga mindre än Alter Bridge och Airbourne. Som alltid kommer det att finnas ett exklusivt förköp för Iron Maidens fanklubbmedlemmar. Besök www.ironmaiden.com för biljettinformation.

Bandet har besökt 39 länder runt om i världen sedan turnéstarten förra året och har spelat för nästan två miljoner fans sen dess, inklusive som headliner på den legendariska festivalen Rock in Rio i Brasilien där de spelade inför 100 000 personer i publiken.

Iron Maidens sångare Bruce Dickinson säger:

”We’ve had a fantastic time on the Legacy tour so far, and the reaction everywhere to the stage show and all the crazy props (and Eddie!) I get to play with has been phenomenal. The whole band has been having such fun we’re really excited to come back to Sweden and reach even more of our fans there.”

Special Guests på konserten blir inga mindre än Alter Bridge och Airbourne

Med hits och fanfavoriter som sträcker sig över bandets långa karriär har den här spelningen något för alla, oavsett om du är ett hardcore Maiden-fan eller en vanlig konsertbesökare. Så här har de globala medierna skrivit om Legacy Of The Beast-turnén:

“Iron Maiden performs the best show in the history of Rock In Rio“ – Estadao national newspaper, Brazil
“A total steamroller. It was one of those legendary concerts that hits you over and over without letting your guard down” – Sopitas news agency, Mexico City
“..a heavy metal masterclass that made 50,000 people sing deliriously and jump non-stop during thetwo hour show” –Clarin national newspaper, Argentina
“Iron Maiden triumphs again in the National Stadium” –La Tercera newsportal, Chile
“Iron Maiden brings ginormous on-stage surprises and rocks through its hits at a sold-out Banc of California stadium” – Orange County Register newspaper, Los Angeles, USA

Datum 2020
27/6 – Ullevi, Göteborg
Biljetter
Biljetter släpps den 14 november kl. 09.00 via LiveNation.se

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners