DAVID BALDACCI: Ska driva in skuld – blir misstänkt för mord

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Skulden förlägger den amerikanska deckargiganten David Baldacci handlingen till efterkrigstiden och introducerar en ny huvudkaraktär:
Aloysius Archer.

Det är 1949 och krigsveteranen Aloysius Archer har precis avtjänat ett fängelsestraff för ett brott han inte begått. Hans övervakare har gett honom stränga order: anmäl dig med jämna mellanrum, skaffa ett jobb, drick ingen alkohol och umgås inte med kvinnor på glid.
I en mörk bar i småstaden Poca City får Archer ett jobberbjudande: han ska driva in en skuld åt en lokal affärsman. Men det som skulle vara ett enkelt jobb slutar med att Archer blir misstänkt för mord. För att rentvå sitt namn och rädda sig undan galgen är det upp till honom själv att hitta den verkliga mördaren.
Skulden är första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om krigsveteranen Aloysius Archer.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 130 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.
Om David Baldaccis tidigare böcker:
”Så nära en femma man kan komma.” – Magnus Utvik, Gomorron Sverige
”Baldacci är lysande.” – Sunday Times
“En av världens mest sålda thrillerförfattare, Baldacci, behöver knappast någon introduktion. Mästerlig intrig” – Daily Mail
“Omöjlig att lägga ifrån sig!” – Washington Post

Släppdatum: 6 november 2019

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners