LÅPSLEY bryter tystnaden efter tre år

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Brittiska sångerskan, låtskrivaren och multiinstrumentalisten Holly “Låpsley” Fletcher bryter idag tre års tystnad med att avslöja att hennes nya EP These Elements släpps den 22 november via XL Recordings/Playground. För att fira detta bjuder hon på en första singel från EP:n, My Love Is Like The Rain, med tillhörande musikvideo.

My Love Is Like The Rain är det första materialet Låpsley släpper sedan det hyllade debutalbumet Long Way Home 2016, ett album som befäste Låpsleys position som en av Storbritanniens mest spännande nya artister. Albumet har både inspirerat Billie Eilish och gett upphov till ett av de senaste årens största klubbspår (DJ Kozes remix av Operator).

Med These Elements lämnar Låpsley tonåren bakom sig och tar ett stort kliv in i vuxenlivet med ett nyfunnet självförtroende och stor självmedvetenhet. De fyra spåren representerar enligt Låpsley själv “Emotional love, physical desire, depression and self-worth. Everything I’ve gone through in the last four years is in these four songs.”

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners