QUEEN & SLIM – Trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På en misslyckad första dejt tillsammans i Ohio blir en svart man och en svart kvinna stoppade för en mindre trafikförseelse. Situationen eskalerar med både plötsliga och tragiska resultat när mannen dödar en polis i självförsvar. Skräckslagna tvingas mannen, en butiksanställd, och kvinnan, en brottmålsadvokat, att fly för sina liv. Men incidenten fångas på video och går viralt, och paret blir omedvetet en symbol för både trauma, skräck, sorg och smärta för människor över hela landet.

Under flykten börjar de hitta sig själva i varandra, och de svåraste, mest desperata omständigheterna kommer att leda till en djup och stark kärlek som blottar deras mänsklighet och formar resten av deras liv.

Regi: Melina Matsoukas
I rollerna: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine, Chloë Sevigny, Flea, John Sturgill Simpson, Indya Moore m fl.

Biopremiär 6 mars 2020

© UIP

print

Våra samarbetspartners