VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN på Göta Lejon

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Magnus Uggla kommer tillbaka till Stockholm och avslutar sin hyllade hitshow med ytterligare 20 föreställningar. Den 11 oktober 2018 hade Magnus Uggla premiär på Göta Lejon med ”Varning på Stan nu mår Kung i Baren illa igen”. På publikens begäran gjorde Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Efter 110 slutsålda föreställningar flyttade showen vidare till Rondo i Göteborg där den nu går för fulla hus. På allmän begäran kommer nu showen tillbaka till Göta Lejon och avslutar sitt segertåg med 20 extrainsatta föreställningar.

17 jan – 15 feb 2020. Sista chansen!

Biljetterna släpps på måndag 21 oktober kl 10.00 via LiveNation.se.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig.
Förrän nu.

Till min nya show lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

Det är dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Stockholm, i januari har ni sista chansen att få reda på det.
Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

Magnus Uggla

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners