LAST CHRISTMAS – årets romantiska julfilm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer.

Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta … och hysa lite hopp.

Övrigt: Last Christmas innehåller George Michaels musik, inklusive låten som är filmens titel. Filmen kommer även att ha helt ny, aldrig tidigare släppt, musik från den legendariska Grammy-vinnande artisten som under sin ikoniska karriär sålde mer än 115 miljoner album och spelade in 10 stycken singlar som blev listettor.

I rollerna som det potentialle kärleksparet syns Emilia Clarke och Henry Goulding. Dessa ackompanjeras av bland andra Michelle Yeoh och Emma Thompson. Premiär blir det redan den 13 november.

© UIP

print

Våra samarbetspartners