Halloween i Tivoli öppnar den 11 oktober

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Halloween i Tivoli åbner på fredag

På fredag klokken 11 åbner Halloween i Tivoli. Klokken 10.45 optræder skuespillerne Allan Mortensen og Gustav Wolter med en sang fra Kim Larsen-musicalen Midt om natten foran Hovedindgangen til Tivoli. De får hjælp til at klippe det røde bånd af en sygeplejerske fra scary-forlystelsen Hospitalet.

Fra fredag den 11. oktober til den 3. november fejres Halloween i Tivoli for 14. gang med dekorative græskar, svævende spøgelser, flyvende heksekoste, handelsboder og oktoberfester. I år er der nyt hospitalstema i Skærsilden, hvor Hospitalets særlinge står klar til at skræmme.

Program for åbning på fredag:
Kl. 10:45 Allan Mortensen og Gustav Wolter underholder og åbner sammen med monstersygeplejerske fra Hospitalet officielt Halloween i Tivoli.
Kl. 11:00 Det røde bånd klippes over, og gæsterne går ind i Tivoli, hvor de bydes velkommen af Tivolis medarbejdere og Rasmus Klump.
Fra kl. 11:15-12.15 En-til-en interviewmulighed samt fotografering med skuespillerne Allan Mortensen og Gustav Wolter i Tivoli.

Halloween-pyntet have og nyt skygge-show

Halloween-scenografien er med over 21.000 græskar, fugleskræmsler, edderkopper, spindelvæv og det helt særlige lys skabt til sæsonen. Spøgelserne spøger igen i Smøgen, og heksekoste svæver igen foran Hovedindgangen. Som noget nyt i år er der Halloween-projektionsfilm på Bjerget over Rutschebanen, der kan ses både fra Hovedbanen og fra Tivoli. ”Halloween på Bjerget” viser uhyggelige dyr og skyggevæsener hver dag fra solen går ned til lukketid.

Hospitalet – årets sygeste forlystelse

I år har scary-forlystelsen i Skærsilden fået et helt nyt hospitalstema. I ”Hospitalet – årets sygeste forlystelse” optræder skuespillere som uhyggelige karakterer og sørger for aftenens største gys, hvor man skal være 12 år for at prøve. Tivolis kreative afdeling har skabt et univers baseret på en fiktiv historie om, at det før i tiden rumsterede i de mørke kældergange under Rutschebanen. Kældergangene fortæller historien om det hospital, der engang lå hér, og om de patienter og læger, der havde deres gang på hospitalet. Efter hospitalet lukkede, virkede gangene forladte, men ikke alle kom med… Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på denne verden, og dem kan gæsterne møde i scary-forlystelsen Hospitalet. Med Turpas Plus kan man gå igennem Hospitalet, så mange gange man tør. Her er et lille smugkig:

Monsters Night Out

26. oktober går det løs med ca. 300 monstre i Haven, når Monsters Night Out indtager Tivoli. De gennemført udklædte monstre mødes først foran Hovedindgangen og går derefter i samlet flok ind i Haven, så man kan få årets flotteste monsterfoto denne dag.

Børnevenlig Halloween med ny Rasmus Klump-forestilling

Det er oplagt at tage børn og børnebørn med til Halloween i Tivoli og gå på opdagelse blandt de mange flotte udsmykninger og sjove Halloween-boder. Rasmus Klump laver Halloween-sjov på Plænen, hvor der er to forskellige forestillinger; Pandekageskurken fra sidste år kommer igen, og så er der en helt ny forestilling: ”Slik eller ballade”. Det hyggelige Halloween-team er som altid Rasmus Klump, Græskarmanden og Flora.

Trick-or-Treat

Der er Trick-or-Treat hvor børn, meget gerne i deres bedste Halloween-outfit, med et klippekort og en pose til slik indkøbt i Box Office kan gå på Trick-or-Treat-runde i forskellige boder og samle slik ind. Det foregår i boderne fra 28. oktober til 31. oktober.

Danmarks største græskar

Lørdag den 12. oktober er der DM i kæmpegræskar foran springvandet ved Nimb Hotel. Det bliver ekstra spændende i år, da danmarksrekorden blev slået sidste år med over 100 kilo af Lasse Blach fra Sjælland. Han løb af med sejren med et kæmpegræskar på hele 589,4 kg. Hermed blev den nuværende danmarksrekord fra 2017 på 485,4 kg, slået med hele 104 kg! Kom forbi, og vær med til at heppe på de spændte deltagere, der har passet og plejet deres græskar op til konkurrencen. De gigantiske græskar pynter foran Nimb Hotel hele sæsonen.

Oktoberfest

Tivoli er Københavns største spisested, så der er nok at vælge mellem, uanset om man er til det hurtige måltid i Tivoli Food Hall, italiensk middag for hele familien på Mazzoli’s eller Halloween-fejring den 31. oktober i Grøften, hvor der al elektrisk lys bliver slukket, de store kandelabre bliver fundet frem, og personalet har fået en uhyggelig make-over. På Biergarten er Oktoberfesten udvidet med en ekstra dag i år. På H. C. Andersen Slottet i Tivoli er der dækket festligt op til oktoberfest lørdag den 19. oktober. Der er klassisk oktoberfest-setup med langborde, hvor der serveres schnitzel, strudel og masser af øl. Aftenen byder på live-optræden med tyrolermusik, tyske øl-viser og lotteri.

Varm kakao, Halloween-hotdog og Bubble Waffle

Konditoriet Cakenhagen med udsigt til Nimb og de dekorative kæmpegræskar har igen i år insta-værdige Halloween-kager. Tivolis grønne restaurant Gemyse har pyntet op med græskar, og bålfadene er perfekte at varme sig på i efteråret. I Gemyses drivhus kan man lune sig med en kop varm kakao. I Hotdog-hytten på Plænen og i Hotdog-Corner er der Halloween-hotdog med sort pølsebrød, øko-pølse, græskar/agurkerelish, coleslaw og græskarkerner. Til den søde tand er der fx Bubble Waffles i Ismejeriet, og i Vaffelbageriet er der også fyret godt op for vaffeljernet.

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners