DOCUMENTING THE WITCH PATH – Ny svensk skräckis

Klicka på bilden, för att se hela bilden

TERROR FILMS har förvärvat globala rättigheter för Carl Sundström’s skräckfilm “Documenting the Witch Path” som är klippt i Found Footage anda.

Inspirerad av verkliga händelserna får du följa med tre dokumentärfilmare, (Nathaniel P. Erlandsson, Robin Franzen och Carl Sundström) som får nys om en gammal stig i skogen som leder till ”Häxornas Sjö”. De som var anklagade för häxkonster under 1600-talet fick vandra denna led för att sedan dränkas i den nu ökända sjön. Fast leden och sjön är numera avstängd för allmänheten bestämmer sig dokumentärfilmarna för att bege sig till platsen för att söka den skrämmande sanningen.

Filmen, som är skriven och regisserad av Carl Sundström och producerad av Simon Tuomisto har vunnit fem priser varav ”Best Documentary Feature” på Bloody Horror International Film Festival och Independent Horror Movie Awards. John Lepper, Adam Whitton, Chase Whitton och Sundström Executive Produced.

TERROR FILMS har satt inledande release på fredagen 11 oktober. Den kommer att släppas succesivt på Video on Demand under de kommande månaderna på Google Play, POV Horror, Xbox, Prime Video, Vudu, Tubi TV, Roku och många fler.

© Terror Films

print

Våra samarbetspartners