SMOKIE – The Golden Hits Tour till Malmö

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Smokie tillbaka till Sverige med publiksuccén ”The Golden Hits Tour” våren 2020!”

Efter vårens bejublade succéturné ”The Golden Hits Tour” är det nu klart att legendariska Smokie återvänder till Sverige för ytterligare 5 nya konserter i Stockholm, Örebro, Uppsala, Helsingborg och Malmö våren 2020. Intresset är väldigt stort och en stor succé runt om i hela Europa, nu sätts fler konserter in även i Sverige för att möta det stora intresset!

Med världshits som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Med över13 topp-20-placeringar på hitlistorna runt om i världen och sålt över 20 miljoner skivor.ligen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Välkommen till en oförglömlig kväll!

Malmö Live – Lördagen den 21 mars 2020

SMOKIE
Mike Craft – sång, gitarr
Mike McConnell – leadgitarr
Terry Uttley – bas
Martin Bullard – keyboard
Steve Pinell – trummor

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners