BLACK CHRISTMAS – uppdaterad julig skräckremake

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det börjar lugna ner sig på Hawthorne College inför semestern. Riley Stone and hennes Mu Kappa Epsilon-systrar – atleten Marty, rebellen Kris och foodien Jesse förbereder sig för att ta över lokalerna med en rad julfester… och samtidigt börjar en maskerad stalker att döda tjejerna på campus, en efter en.

Allt eftersom antalet döda stiger, börjar Riley och hennes gäng tvivla på om de kan lita på någon man överhuvudtaget, inklusive Martys pojkvän, Nate, Rileys nya förälskelse Landon och kanske inte ens den högaktade läraren professor Gelson.

Vem mördaren än är, kommer han upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli offer utan de kommer att ge allt och kämpa ända till slutet.

I huvudrollen som Riley ser vi Imogen Potts, känd från sådant som remaken på Fright Night, komedin That Awkward Moment och bilårkarrullen Need for Speed .
Annars är väl det mest bekanta namnet i denna film Cary Elves, i dessa dagar är denne flitige britt aktuell för sin roll som borgmästare i tv-serien Stranger Things, men han är tidigare känd från så vitt skilda saker som blodiga skräckisen Saw och romcomen No Strings Attached. Samt inte minst odödligförklarad för sin roll i fantasyrullen Bleka dödens Minut/The Princess Bride.

Black Chrismas är en remake på slashern med samma titel från 1974, på svenska då betitlad Stilla natt, blodiga natt.

Premiären för denna rysansvärda skapelse är satt till den 13 december.

© UIP

print

Våra samarbetspartners