HOBBIT blir teater utanför Köpenhamn sommaren 2020

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I sommeren 2020 vil Ulvedalene blive forvandlet til et eventyrligt landskab, fyldt med hobbitter, drager heltemodige gerninger, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action på den helt store klinge.

Hobbitten er et af alle tiders største og mest elskede eventyr. Nu kan hele familien opleve fortællingen om den stilfærdige hobbit, Bilbo Sækker, der pludselig finder sig selv midt i en episk kamp mellem det gode og det onde. En kamp, hvor farerne lurer i alle skyggerne, og hvor mørke kræfter truer med at opsluge Midgård.

Hver aften er der plads til 3600 publikummer under åben himmel, som vil opleve Nordeuropas største teatershow med imponerende scenografi, heste, halsbrækkende stunts, overraskende special effects og meget, meget mere, som vi ikke kan afsløre endnu!

Hobbitten Bilbo Sækker lever et roligt liv i sit lille hobbit-hul uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse. Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det ensomme bjerg for at genvinde skatten under bjerget. Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, onde kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne.

© Det Kongelige Teater

print

Våra samarbetspartners