MARIO KART TOUR kommer till iOS och Android den 25 september!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 25 september släpps Mario Kart Tour till mobiltelefoner och andra enheter med iOS och Android. Detta nya Mario Kart-spel tar sig lite bortom den berömda Mario Kart-banan Rainbow Road för här kommer det finnas speciella stadsbanor som inspirerats av verkliga platser som bland annat New York, Tokyo och Paris. Du kan spana denna teaser video och denna gameplay trailer för att se hur spelet styrs.

Vill du förregistrera dig går det utmärkt via App Store och Google Play Store.

Mario Kart Tour kostar inget, men det finns saker att köpa i spelet för den som vill. Observera att ett Nintendo Account krävs för att kunna spela Mario Kart Tour. Har du inget konto kan du registrera det här.

För mer information om Mario Kart Tour kan du besöka dess officiella sajt.

© Nintendo

print

Våra samarbetspartners