BIRGITTA BERGIN: Svek, hemligheter och kärlek på lyxig slottsweekend

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bianca är en person som alla älskar. Hon är oemotståndlig, hemlighetsfull och vacker. Men vad är det hon döljer? Och vem älskar Bianca mest?

Birgitta Bergin fortsätter utforska feelgoodgenren med “Alla älskar Bianca” – en “Love Actually” i slottsmiljö.
Tre par anländer till Thorskogs slott för en lyxig helg i slottets magnifika salar.
Under ett intensivt dygn tvingas en man konfrontera sitt dolda förflutna, en hustru gör något hon för evigt ångrar, en ung kvinna tvingas se sin älskares sanna väsen och en dagbok avslöjar precis det ingen vill veta allt medan Bianca gör upp med sitt liv.
Alla älskar Bianca är en roman med länkade intriger, som likt ett pussel förs samman och där varje bit tar dig ett steg närmare sanningen.

Om författaren:
Birgitta Bergin har etablerat sig som en av Sveriges stora författare med nära 300 000 sålda böcker. Både hennes trilogi om Anna Holm och böckerna om det äldre paret Thore och Elsa har fått ett varm mottagande av läsare och recensenter.
I sin senaste böcker Toktanten och Holländarn har hon utforskat allvarligare stråk.
Hon bor växelvis i Marbella och i skärgården utanför Göteborg.

Sagt om Birgitta Bergins böcker:
“En härlig pusselfeelgood fylld av förvecklingar, kärlek och en hel del smärta. Med fart och fläkt skildras relationerna mellan några kantstötta och ofullkomliga personer som man bara måste ta till sitt hjärta. En roman om att älska och vilja gott.” – Kerstin Särneö, Tara
“Från första sidan till sista håller hon mig fångad” – Boktokig om Toktanten
”Holländarn är en fascinerande och berörande berättelse. Birgitta Bergin har vävt ihop en välskriven historia, som glänser lite extra. Jag tror att många kommer älska den minst lika mycket som mig” – Eva Boström, Amelia, om Holländarn
”Hennes senaste roman, Holländarn, är en varm, sorgsen och varsamt skriven berättelse som bygger på en sann historia. Likt en tunn film vilar en känsla av sorg över att livet inte blev som man tänkte” – Kajsa Banck, BTJ, om Holländarn
”Bergin skriver rappt och ger sina personer liv och djup.” – DAST Magazine
”Underhållande som en påse smågodis!” – Hemmets veckotidning
”För dig som längtar efter vårkänslor har Birgitta Bergin skrivit en riktig feelgood-stänkare.” – Tidningen M

Släppdatum: 27 augusti 2019

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners