SLADE, UB40 och EARTH WIND & FIRE bland kommande gigs från uppstickande arrangör

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Köpenhamnsbaserade City Concerts är en tämligen ny uppstickare på den skandinaviska konserthimlen, och under 2019 arrangerar företaget ett trettiotal konserter. Fokus är i huvudsak på artister och band som startade sina karriärer på sextiotalet och ett par tre decennier framåt. Vilket märks tydligt i den ogenerat nostalgiskt färgade line up man stoltserar med under resten av året.

Rent musikaliskt diskrimineras dock ingen, tycks det. Såväl disko, soul och reggae som progg, pop och diverse rock finns representerat bland de akter som bokats, och ni som tvivlar kan med fördel fästa ögonen på nedanstående program.

Innan dess bör dock påpekas att alla arrangemang så här långt gått av stapeln antingen på Docken i Köpenhamn eller på Malmö Arena. Men enligt uppgift är man i skrivande stund på väg att etablera sig på ytterligare orter och spelställen inom en inte alltför avlägsen framtid

Program City Concerts hösten 2019

28 augusti: JETHRO TULL, Malmö Arena

18 september: THE HOLLIES, Docken, Köpenhamn

17 oktober: UB40, Docken, Köpenhamn
26 oktober: BONEY M featuring LIZ MITCHELL, Docken, Köpenhamn
30 oktober: AL McKAY’S EARTH WIND & FIRE, Malmö Arena
31 oktober: AL McKAY’S EARTH WIND & FIRE, Docken, Köpenhamn

2 november: SWEET och SLADE, Docken, Köpenhamn
3 november: SWEET och SLADE, Malmö Arena
15 november: NIK KERSHAW, Docken, Köpenhamn

Skriven 2019-08-06

print

Våra samarbetspartners