Divaer I Glas har premiär på Tivoli den 17 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den musikalske forestilling Divaer i Glas tager afsæt i legenderne Josephine Baker, Ella Fitzgerald og Marlene Dietrichs storhedstid, der alle har trådt deres stiletter på den historiske scene i Glassalen.

Skuespillerne
Caroline Henderson
Birgitte Hjort Sørensen
Kaya Brüel
Carsten Svendsen

Det kreative team
Rolf Heim // Instruktør
Kapelmester// Nikolaj Hess
Toniah Pedersen //Koreograf
Lasse Spangenberg // Kostumer

Om forestillingen Divaer i Glas

I sensommeren 2019 genoplives Tivoli Varietéens storhedstid med en ny musikforestilling i Glassalen. Der er tale om en moderne kabaret om Tivoli Varietéen fortalt gennem legendariske sangerinder fra hele verden. På scenen vil blandt andre stå Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen, Kaya Brüel og Carsten Svendsen.

I Divaer i Glas tages publikum med tilbage til svundne tider, når de tre genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie og giver klassikerne et nutidigt tvist gennem legendariske kvindeskikkelser som Josephine Baker, Marlene Dietrich og Ella Fitzgerald, der alle har trådt deres stiletter på den historiske scene.
Forestillingen bindes sammen af den legendariske Tivoli-konferencier og -legende Preben Uglebjerg, der spilles af Carsten Svendsen.

Divaer i Glas har premiere i Glassalen d. 17. august 2019.

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners