DRAGON QUEST BUILDERS 2 – Bygg din egen värld

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Gör dig redo att bygga din egen mäktiga Dragon Quest-värld för Dragon Quest Builders 2 släpps den 12 juli i år. Nu kan vi också avslöja att det kommer fyra DLC-paket, vilket gör ett redan stort spel ännu större! Ett DLC-paket kommer utan kostnad medan de andra tre är betalpaket. Alla dessa DLC-paket kan köpas separat eller tillsammas genom ett Season Pass.

• Knickknack Pack (Release: 26 juli/Kostnadsfri): Detta DLC kostar inget och innehåller tre recept så du kan göra Pretty Paddle, Celebratory Soup och Ornate Adornment.
• Hotto Stuff Pack (Release: 26 juli/Betalpaket): Detta DLC innehåller fler än 40 recept för design och dekoration i en stil liknande Hotto Steppe – ett lugnt och harmoniskt område i ett avlägset land där besökare kan koppla av. Här får du också tillgång till ytterligare en ö där du kan samla det material som behövs för dessa nya recept.
• Aquarium Pack (Release: 2 augusti/Betalpaket): Detta DLC låter dig upptäcka en ö perfekt för fiske, nya uppdrag och karaktärer att träffa. Lär dig fånga 40 olika fiskar som du sen kan ha i ett akvarium. Lås upp fiskespö, baddräkt, stråhatt, möjligheten att ha hästsvans med mera.
• Modernist Pack (Release: 9 augusti/Betalpaket): Detta DLC innehåller fler än 70 olika recept för att bygga moderna byggnader, ändra hårstil eller klä sig på olika moderna sätt. Ta dig också an utmaningen att bygga ett lyxigt och modernt hotel.

Ytterligare föremål blir tillgängliga som bonusinnehåll om du köper Season Pass.

Dragon Quest Builders 2 är uppföljaren till Dragon Quest Builders, som kombinerar RPG och byggande. Besök gärna vår hemsida för mer info om spelet.

Videos:
DRAGON QUEST BUILDERS 2 – Boy Builder opening movie (Nintendo Switch)
DRAGON QUEST BUILDERS 2 – Girl Builder opening movie (Nintendo Switch)

© Nintendo

print

Våra samarbetspartners