DANCE OF THE VAMPIRES till Köpenhamn

Klicka på bilden, för att se hela bilden

SKANDINAVIENSPREMIERE 23. JANUAR – BASERET PÅ ROMAN POLANSKIS KULTFILM

DANCE OF THE VAMPIRE får skandinaviens-premiere på Det Ny Teater i januar 2020. Baseret på Roman Polanskis kultfilm The Fearless Vampire Killers. Storladen musik af Jim Steinman, der også har skrevet en række ikoniske pop/rock hits til bla. Meat Loafs albums Bat Out of Hell 1,2, og 3. Tekster af Michael Kunze.

Episk og vittig, romantisk og sexet musical i en energifyldt og spektakulær opsætning med et stjernecast. Peter Jorde spiller den mystiske og karismatiske greve, Jesper Asholt kroværten, Charlotte Guldberg hans kone, og Julie Steincke stuepigen. Kim Hammelsvang spiller professoren, der ankommer til Transsylvanien for at opspore vampyrer….

Læs mere om forestillingen HER.

© Det Ny Teater

print

Våra samarbetspartners