EN FRÖJDEFULL JULLUNCH är tillbaka – i år med Sofia Karlsson och Martin Hederos

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hitta lugnet i julstressen och varva ned med en stämningsfull jullunch – med den musikaliska upplevelsen i fokus. Njut av en fin stund fylld av oväntade inslag och magiska toner från två av landets själfullaste musiker, Sofia Karlsson och Martin Hederos.

2018 presenterade vi för första gången vår jullunch som ackompanjerades av Edda Magnason och Margareta Bengtsson – den möttes av stor värme och uppskattning från besökarna som fick ta del av finstämda julvisor, god mat och korta berättelser om juletider. Med stor glädje kan vi nu meddela att ”En fröjdefull jullunch” är tillbaka – denna gång med Sofia Karlsson och Martin Hederos.

Unik musikupplevelse i stämningsfull miljö
Sedan några år tillbaka åker Sofia Karlsson och Martin Hederos traditionsenligt ut på sin fullsatta julturné vid namn Stjärnenätter. I år har de valt att göra ett tio dagar långt stopp på Malmö Live för att presentera ett eget program speciellt sammansatt för vår jullunchkonsert. Scenografin av Sven Dahlberg sätter en magisk stämning i rummet, och skänker ett lugn, långt från julklappsstress och julrevyer.

– Vi satsar på musikalisk kvalitet i vårt julkoncept. Genom Sofia Karlsson och Martin Hederos får vi två erkända egensinniga musiker som kommer fördjupa vad julen och Malmö Live Konserthus är, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live.

Precis som tidigare år serveras gästerna en julmeny till bords, samt glögg och kaffe, före och mellan de två konsertakterna. Det blir en fin andningspaus att unna sig i en annars så hektisk december månad.

MEDVERKANDE
Sofia Karlsson har med sin unika röst och egensinniga musik turnerat Sverige runt sedan 2005, då hon fick sitt genombrott med albumet ”Svarta Ballader”. Albumet sålde 100 000 exemplar. Sofia Karlsson har sedan dess mottagit fyra Grammis, ett flertal andra priser och genomfört otaliga hyllade liveframträdanden.

Martin Hederos är en av Sveriges mest erkända låtskrivare och musiker och var bland annat med och grundade The Soundtrack of Our Lives. Han har samarbetat och gjort musik med ett flertal svenska musiker och turnerat även med Weeping Willows, Johnossi och Ane Brun. Just nu spelar Martin Hederos i bandet Tonbruket.

VAD: En fröjdefull jullunch.
NÄR: 7,8,11,12,13 samt 14 och 15 december. Två föreställningar per dag: starttid 11.30 och 15.30.
VAR: Malmö Live, Kuben.
PRIS: 475 Kronor.

BILJETTER: Biljettsläpp 7 maj kl 12.00 på malmolive.se samt Malmö Live Konserthus biljettcenter vid ordinarie öppettider.

© Malmö Live Konserthus

print

Våra samarbetspartners