COMIC CON (Göteborg) – Träffa Kristofer Hivju

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Comic Con Göteborg kan nu avslöja att Kristofer Hivju blir den sista gästen till eventet nästa helg den 11-12 maj på Åbymässan. Den norska skådespelaren är välkänd för den svenska publiken, både genom sin roll som Tormund Giantsbane i Game of Thrones och som Steinar Hovland i de senaste Beck-filmerna.

– Vi är otroligt spända över att kunna presentera Kristofer Hivju som vår sista gäst till Comic Con Göteborg, och han blir ett perfekt komplement till en redan stark line-up av kändisar såsom Gaten Matarazzo (Stranger Things) och Alexander Ludwig (Vikings), säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Göteborg.

Kristofer Hivju är en norsk skådespelare, som bland annat är känd för att sedan 2013 spela rollen som Tormund Giantsbane i den populära TV-serien Game of Thrones. Han har också vunnit en Guldbagge i kategorin Bästa manliga biroll för sin roll som Mats i Ruben Östlunds långfilm Turist, och har sedan 2016 spelat rollkaraktären Steinar Hovland i flertalet Beck-filmer.

Kristofer kommer att vara på plats på Comic Con Göteborg under söndagen den 12 maj, där han kommer delta i en frågepanel, signera autografer och låta sig fotas med sina fans.

Följ Comic Con Göteborg på hemsidan och sociala medier för senaste nytt.

© Easyfairs Nordic

print

Våra samarbetspartners