BIG LITTLE LIES SÄSONG 2 har premiär den 10 juni, exklusivt på HBO Nordic

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den stjärnbeströdda rollistan med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern och Zoё Kravitz återvänder nu i säsong två av succéserien Big Little Lies. I den nya säsongen får de också sällskap av Oscarsbelönade Meryl Streep och vi återser Adam Scott, James Tupper och Jeffrey Nordling.

Allting verkar som vanligt i den lugna kaliforniska kuststaden Monterey. Det är fortfarande mammorna som tar hand om barnen med männen som stöd, barnen är bedårande och husen fortfarande lika vackra. Men skolans välgörenhetskväll förändrar allt och nu går Madeline, Celeste, Jane, Renata och Bonnie – Monterey-femman – ihop för att försöka rädda vad som finns kvar av deras splittrade liv.

Den nya säsongen är inspelad runt Los Angeles och Monterey-halvön. Elaka lögner, stark vänskap, sköra äktenskap och givetvis föräldaskapets tunna linje till galenskap står åter på agendan. Relationer slits itu och lojaliteten sätts på hårda prov…risken för både fysiska och psykiska skador ökar väsentligt.

Andrea Arnold har regisserat säsongens sju avsnitt. Serien är skapad av David E. Kelley och baserad på Liane Moriartys bästsäljande roman. Nicole Kidman, Reese Witherspoon, David E. Kelley, Andrea Arnold, Jean-Marc Vallée, Bruna Papandrea, Per Saari, Gregg Fienberg, Nathan Ross och Liane Moriarty är exekutiva producenter.

Säsong 1 av Big Little Lies blev både en kritikerfavorit och prisvinnande succé med 16 Emmynomineringar och åtta vinster, bland annat för ”Outstanding Limited Series”.

Säsong 1 finns tillgänglig.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners