NORLIE & KKV – album och Sverigeturné i sommar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Har det funnits någon sommar sedan 2011 utan en tillhörande hit från Norlie & KKV? En sak är säker och det är att denna sommar inte kommer att bli utan! Idag släpper Norlie & KKV nya låten seven eleven och en tillhörande sommarturné.

Sedan debuten 2011 har deras låtar streamats över 300 miljoner gånger och duon har stått på några av landets största scener. Sonny Fahlberg (Norlie) och Kim Vadenhag (KKV) utgör tillsammans en av vår tids största, svenska akter och är en solklar publikfavorit.

Deras senaste megahit kom för drygt ett år sedan när de släppte Mer För Varandra ft. estrad som Spotify sedan utnämnde till sommarens mest streamade låt. Idag släpps singeln ”seven eleven” och är det första smakprovet från duons kommande album. Singeln sätter stämningen inför en mycket efterlängtad sommar som för Norlie & KKV även innefattar en turné.

Det blir ett tiotal stopp över hela Sverige, däribland stjärnspäckade festivalen Lollapalooza i Stockholm den 28 juni. Och innan dess kommer deras tredje album. Vi längtar!
– Vi kommer med vår tredje platta. Det ska bli helt otroligt att framföra den live för er i sommar. Det var längesedan vi såg fram emot något så mycket som vi gör nu – Norlie & KKV

Turnédatum:
24/5 – Aveny, Sundsvall
13/6 – School’s Out, Söderhamn
28/6 – Lollapalooza, Stockholm
29/6 – Västerås Cityfestival
5/7 – Latitud 57, Oskarshamn
6/7 – Summer On Festival, Båstad
13/7 – Furuviksparken, Furuvik
26/7 – Kitteltältet, Piteå Dansar & Ler
27/7 – Rock Off Festival, Mariehamn
2/8 – Uport Festival, Ulricehamn
3/8 – Karlskrona Skärgårdsfest
30/8 – Folkets Park, Huskvarna

Info om biljetter finns på LiveNation.se

Live Nation 2019-04-12

print

Våra samarbetspartners