FIGHTING WITH MY FAMILY

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Regi: Stephen Merchant
I rollerna: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Vince Vaughn

BETYG: TVÅ
PREMIÄR: 2019-03-29

De här osannolika karaktärerna är hämtade ur levande livet säger reklamen, och visst, det finns många kufiska figurer i vår herres hage.

Temat är Wrestling ni vet den där märkliga sporten där det gäller att mörbulta varandra med spektakulära effekter, allt fejkat naturligtvis. Att få visa sin färdighet i WWE (World Wrestling Entertainment) är Sarayas (Florence Pugh) mål i livet och familjen hon fightas med backar av olika anledningar upp henne med hull och hår.

Brodern verksam i samma sport spelar i en lägre division medan mamman försöker se sin svunna storhet i dotterns framgångar. Pappan är en gammal kåkfarare som ser den ekonomiska faktorn som tillräcklig inspiration.

Trivsamt och lite originellt ett tag men när klichéerna börjar stå som spön i backen och budskapet att man aldrig skall döma hunden efter håren blir alltför övertydligt tappar man intresset, och det hjälper inte att “The Rock” alias Dwayne Johnson som har fingrarna i produktionen visar upp sig och lovordar omgivningen i tid och otid. Ingen rulle som överlever ridåfall även den har sina ljuspunkter.

Skriven 2019-03-26

print

Våra samarbetspartners