ATREYU till Sverige i vår

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Atreyu är metalcorebandet från Kalifornien som sedan slutet av 90-talet har skapat sig ett namn i musikvärlden. Debutalbumet Suicide Notes and Butterfly Kisses och uppföljaren The Curse var stilbildande och senaste släppet In Our Wake från hösten 2018 är ytterligare en succé för Atreyu. Ledda av sångaren Alex Varkatzas är femmannabandet ett av metalcorevärldens största. Och 30 maj kommer de (+ svenska Noija) till Fryshuset i Stockholm!

Med låtar som Becoming The Bull, Blow, Right Side Of The Bed, Ex’s And Oh’s och The Time Is Now (från senaste plattan) har Atreyu samlat på sig miljontals streams och views. Och man kan förstå varför. Det är ett band som alltid vågat gå sin egen väg och fansen har följt efter!

Med det nya albumet In Our Wake är bandet hetare än någonsin! Bandets trummis (och multi-instrumentalist) Brandon Saller beskriver skivan bäst:

“I feel like this is the record that people will remember our band by. I’m saying that because the best parts of Atreyu happened on it. We’re continuing something we began a long time ago. This band means everything to me. We’ve been through incredible highs and incredible lows. We’ve loved each other, and we’ve wanted to kill each other. Somehow, twenty years later ,it’s reached a whole new level. I feel like we’re alive, and Atreyu has never been more on fire than we are now.”

Dessutom får vi höra svenska Noija som support under kvällen!
Genom sitt DIY släpp av albumdebuten Colorblind (inkluderat singlarna Unknown och A Touch From The Sun) slog Noijaner som en bomb och har varit ett hett ämne i musikforum och social media sedan dag ett av bandets existens. Den nya singeln Rebirth släpps den 29 Mars.

Vi längtar till 30 maj!

Datum
30/5 – Fryshuset, Stockholm

Biljetter släpps 27 mars kl. 10.00 via LiveNation.se

© Live Nation 2019-03-25

print

Våra samarbetspartners