DARIN firar arenaturné med ny musik

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Lördagen den 4 maj är det premiär för Darins stora arenaturné med start i Globen, Stockholm. Inför turnén bjuder Darin på ny musik, först ut singeln Hög som släpps 22 mars.

På sistone har Darin skrivit tillsammans med Louise Lennartsson från estrad och arbetat med producenterna Tinitus och Fredrik Sonefors, det har resulterat i nya singeln Hög. Det är en sprudlande uptempo låt som handlar om känslotillståndet i att vara nykär.

– Låten handlar om hur det känns att falla riktigt stort för någon, så pass mycket att man känner sig hög av känslorna. När jag skapade ”Hög” ville jag att musikproduktionen skulle vara en sådan som är svår att sitta still till, den får i alla fall mig att vilja dansa! Jag hoppas på dansfeber på min arenaturné i vår, säger en peppad Darin.

Från att förra året ha sålt slut 25 stycken konserthus runt om i Sverige med tre fyllda kvällar på anrika Cirkus i Stockholm, är det dags för Darin att inta de större scenerna. Den 4 maj är det premiär på Darins arenaturné i Sverige med start på Globen för att sedan ta sig söderut mot Scandinavium den 11 maj i Göteborg och den 18 maj på Malmö Arena.

– Jag kommer bjuda på gamla hits men även helt nytt material som jag släpper under våren. Allt tillsammans i en unik ljusshow.

Turnédatum:
4 maj Globen, Stockholm
11 maj Skandinavium, Göteborg
18 maj Malmö arena, Malmö

© OABBA PR 2019-03-22

print

Våra samarbetspartners