JETHRO TULL till Malmö Arena i augusti!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rockbandet Jethro Tull med Ian Anderson i spetsen kommer till Malmö Arena den 28 augusti!

Det engelska bandet Jethro Tull är bland världens bäst säljande med 60 miljoner album sålda. Frontmannen är den legendariska, flöjtspelande Ian Anderson, som står bakom stora hitframgångar så som Aqualung och Thick As A Brick. Ian Anderson och Jethro Tull har släppt 30 studio- och livealbum sedan bandet stod på scenen för första gången i Londons berömda Marquee Club i februari 1968 och 2018 firade Jethro Tull sitt 50-årsjubileum på den internationella scenen .

Det är med stor glädje som vi välkomnar Jethro Tull till Malmö Arena och en oförglömlig kväll.

Arrangör: City Concerts
Konsertdatum: 28 augusti kl. 20:00
Biljettsläpp: 22 mars kl. 09:00

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners