JAKOB SAMUEL – Poodlessångaren kör solo

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Jakob Samuel, som är högaktuell i ”Stjärnornas stjärna” på TV4 under våren, har turnerat över stora delar av världen, samarbetat med en mängd olika artister och medverkat i de flesta av våra största TV-produktioner – nu släpper han singeln ”Home”, det första smakprovet från hans andra soloalbum som kommer i höst!

Jakob har, tillsammans med producenten/låtskrivaren Samuel Waermö (Bon Jovi, Clay Aiken, Journey South) och Kaj Pousar, skapat låtar med texter kring ämnen som betyder mycket för honom. Texten på ”Home” är en reflektion över de stora miljöutmaningar vi står inför och hur vi väljer att leva våra liv. Jakob har under många år varit engagerad i miljöfrågor, sitter i styrelsen för Artister för Miljön och är Östersjö-ambassadör i stiftelsen Hållbara hav.

”Jag har länge velat skriva en låt på det här högaktuella ämnet och när jag fick möjlighet att jobba med Samuel och Kaj föll bitarna på plats. Resultatet blev en vacker, episk och fartfylld rocklåt med en stämningsfull intromelodi spelad på nyckelharpa av riksspelmannen och Nordman-stjärnan Mats Wester!” säger Jakob.

© PR-Kollektivet Södermalm 2019-03-15

print

Våra samarbetspartners