COMIC CON (Göteborg) – Upplev Game of Thrones

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På Comic Con Göteborg i maj kommer besökarna få chansen att uppleva den magiska världen från Game of Thrones på nära håll. HBO Nordic – The Home of Game of Thrones – kommer att finnas på plats med en monter vaktad av två gigantiska drakar. Samtidigt bjuder Comic Con in skådespelaren Jerome Flynn, som spelar Bronn i den populära TV-serien, som kommer vara på plats under helgen. Comic Con sker på Åbymässan den 11-12 maj.

Vi på HBO Nordic är jätteglada att vara med på första upplagan av Comic Con Göteborg. Game of Thrones sista säsong pågår då för fullt hos oss och det kommer ingen missa som hälsar på i vår monter, och samtidigt passar på att få lite härliga tips på alla andra fantastiska serier hos The Home of Series, säger Karin Larsdotter, Nordic PR Manager på HBO Nordic.

Uppvisning av Viserion – den nya draken från Svjan Köppe

HBO Nordic kommer även att visa upp den nyligen färdiggjorda draken Viserion, som skapats av den numera välkända 18-åringen Svjan Tristan Köppe. Svjan har tidigare gjort en live-size version av Drogon från Game of Thrones, och kommer nu visa upp sin senaste kreation Viserion. Draken byggdes under sammanlagt 2 månaders tid och materialet till den sponsrades av Westcon Cosplay. Svjan Tristan Köppe, som dessutom tillverkar sina egna cosplays, kommer också finnas i HBO Nordics monter. Under dessa två dagar kommer han dyka in i Game of Thrones-världen och visa upp två av sina egna cosplay-kreationer.

Träffa Jerome Flynn från Game of Thrones

Jerome Flynn är en brittisk skådespelare som är mest känd för rollen som den karismatiska och omtyckta karaktären Bronn i Game of Thrones. Jerome är också en välkänd musikartist som haft hitlåtar på UK Chart under 90-talet, med sitt band Robson & Jerome. På Comic Con Göteborg kommer han att delta i dagliga frågepaneler, samt finnas tillgänglig för autografer och fotografering med sina fans.

Följ Comic Con Göteborg på hemsidan och sociala medier för senaste nytt.

© Easyfairs Nordic

print

Våra samarbetspartners