Malmö Öl & Whiskyfestival 2019: Premiär och invigning samma kväll – allt sker på BrewDog Bar Malmö

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Invigning av Malmö Beer Week på BrewDog Bar Malmö

Välkommen till invigningen av Malmö Beer Week 2019 på BrewDog Bar 8 mars. Då blir det också premiär för årets officiella festivalöl – Two Way Street – ett unikt samarbetsprojekt.

Sommaren 2018 föddes tanken på att skapa ett officiellt öl till Malmö Öl & Whiskyfestival 2019. Initiativtagaren Glenn Pålsson, tillika festivalens projektledare, ville slå på stora trumman nationellt och samtidigt blicka ut mot kontinenten.

Sällskapet Malte, Skånes ölentusiaster, som arrangerar Malmö Beer Week nappade på idén. Genom att kombinera de gemensamma intressena skapas inte bara ett festivalöl, utan också ett officiellt öl för Malmö Beer Week 2019.

Via Glenns relationer i ölbranschen gick frågan till BrewDog och Brygghuset Finn. Kombinationen av dessa två kändes rätt från början – ett lokalt mikrobryggeri för den nationella närvaron och det internationella i form av det stora bryggeriet från Aberdeen.

Alla var på, alla var taggade och det har runnit en hel del öl under broarna sedan dess…

Nu är det så äntligen dags för premiären alla inblandade väntat på. Vi har äran att bjuda in er och vad kunde passa bättre än att premiären sker på BrewDog Bar Malmö.

Välkomna till premiären av TWO WAY STREET på Malmö Beer Weeks första dag!

Vad: Invigning av Malmö Beer Week 2019 och premiär av det officiella festival-ölet Two Way Street
Var: BrewDog Bar Malmö
När: 8:e mars
Pris: gratis inträde
Arrangör: BrewDog, Brygghuset Finn, Sällskapet Malte, Malmö Öl & Whiskyfestival

© Numera Mässor

print

Våra samarbetspartners