BELLAMY BROTHERS – Countrygiganterna till Malmö!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

David och Howard Bellamy är en av den amerikanska countryns stora giganter, duon har spelat in skivor tillsammans med Dolly Parton, Allan Jackson, Tanya Tucker och Montgomery Gentry samt turnerat både med Beach Boys och Doobie Brothers och en rad andra världsartister. ”The Greatest Hits Tour” med världspopulära duon gästar Göteborg, Stockholm, Malmö och Gävle hösten 2019.

– Vi är ett vägfarande folkslag skrattar Howard, när vi frågar hur de fortfarande orkar ge runt 200 konserter runt om i hela världen varje år. Det är massor av folk som växt upp med oss genom åren och det har hela tiden dragit med sig en ny generation Bellamy fans från år till år och det värmer verkligen våra musikhjärtan enormt mycket, säger Howard Bellamy

Nöjesteatern i Malmö den 8 oktober kl. 19.30

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners