BETTER THINGS säsong 3 har premiär 1 mars på HBO Nordic

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Prisbelönade och kritikerrosade Better Things är tillbaka med en tredje säsong. Pamela Adlon spelar huvudrollen och har regisserat och producerat serien.

Sam Fox (Pamela Adlon) är ensamstående mamma till tre döttrar; Max (Mikey Madison), Frankie (Hannah Alligood) och Duke (Olivia Edward), och samtidigt hårt arbetande skådespelare i Los Angeles.

Dessutom tar hon hand om sin mamma Phil (Celia Imrie), brittiska i exil med tveksamma färdigheter, boende tvärs över gatan. Sam tacklar utmaningarna i livet – i synnerhet sina döttrar – med kraftfull kärlek, rå uppriktighet och humor. Allt hon försöker göra är att försörja sin familj, hjälpa sina döttrar, överleva, ha roligt med någon vän ibland, och kanske – bara kanske – får in lite egentid.

I tredje säsongen dyker flera nya bekanskaper upp: Sharon Stone, Matthew Broderick, Doug Jones, Glynn Turman, Judy Reyes, Cree Summer, Charlie Robinson, Janina Gavankar och Marsha Thomason, för att nämna några. Vi återser också Diedrich Bader, Greg Cromer, Rebecca Metz, Kevin Pollak och Alysia Reiner.

Pamela Adlon har regisserat säsongens samtliga 12 avsnitt, samt skrivit manus, är exekutiv producent och showrunner. Better Things är producerad av FX Productions.

Första säsongen av den unisont hyllade Better Things förärades med en Peabody Award och Adlon blev nominerad till en Emmy för bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie för både säsong 1 och 2. Hon nominerades också till en Golden Globe för bästa kvinnliga skådespelare i en TV-serie – musikal eller komediserie – för säsong 2.

Säsong 1 och 2 är tillgängliga.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners