MALMÖ REDHAWKS: Nichlas Hardt lämnar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Forwarden Nichlas Hardt, 30, har under säsongen inte spelat så pass mycket som han själv önskat. Istiden ligger på lite drygt tio minuter per match, något som dessutom minskat de senaste veckorna när Nichlas stundtals återfunnits utanför de fyra ordinarie formationerna. Med anledning av detta har Nichlas indikerat att han vill lämna för att få mer speltid.

– Nichlas är en härlig kille som alltid gett allt för laget, både på och utanför isen. Vi vill inte stoppa honom från att få mer speltid någon annanstans och har därför gått med att låta honom gå. Vi vill passa på att rikta ett stort tack för hans insatser i Malmö Redhawks och önskar honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger klubbens sportchef, Patrik Sylvegård.

– Jag vill tacka mina medspelare, alla fans och hela klubben för de fantastiska stunder jag haft i Redhawkströjan under de här tre säsongerna. Malmö Redhawks har och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag vill önska alla i och runt klubben ett stort lycka till, säger Nichlas Hardt själv i en kommentar.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners