MALMÖ ÖL & WHISKYFESTIVAL 2019 – Rekordintresse inför biljettsläpp!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

REKORDNOTERINGAR!

Bra uppslutning vid årets biljettsläpp Early Bird på Bishops Arms Gustav den 31/8 och samtliga 1000 biljetter sålde slut på mindre än 2 veckor. Då där var många som inte hann lägga vantarna på det mycket attraktiva Early Bird-biljetterna har telefon och mail överrösts av trånande besökare som vill veta när ordinarie biljetter nu släpps.

Ordinarie biljetter släpps på torsdag den 27/9 kl. 21:00 på mowfestival.se

Lördagens festivaldag är som regel den mest attraktiva och kommer med stor sannolikhet sälja slut. Men för den riktigt inbitne borde man styra sitt besök mot fredagen istället. Detta då där kan finnas unika dryckesalternativ som endast serveras under fredagen och risken för att våra utställare säljer slut på sina största favoriter är ingen ovanlighet. Festivalens mest besökstäta timmar är på lördagen mellan 16-18 då vi fortfarande har gäster på väg in samtidigt som en del gäster är på väg ut. En snittbesökare spenderar minst 6 timmar hos oss.

Festivalens öppettider är fredag 14-21 och lördag 12-21.

Alla Early Bird-gäster har tillgång till festivalområdet 30 min innan ordinarie öppettider eller så välkomnas de när som under dagen då deras entrébiljetter inte är tidsstyrda. Ordinarie entrébiljetter är indelade i tidsslottar och detta har varit ett uppskattat inslag de senaste 2 åren. Anledningen till att vi gör så är för att fördela flödet under dagen för att kunna öka kvalitén på besökarnas totala upplevelse. Minimera eller helt plocka bort köer så att besökarna kan få göra det de kommer till oss för, att provsmaka exklusiva drycker i en stämningsfull miljö.

Till nästa års festival ser vi som arrangör fram emot att kunna överträffa allas förväntningar. VÄLKOMNA!

FAKTA!

1 festival, 2 dagar, 120 barer, 1 000 varumärke, 13 000 gäster, 200 000 smakprov!
Ordinarie biljetter släpps på torsdag den 27/9 kl. 21:00 på mowfestival.se
Festivalens öppettider är fredag 14-21 och lördag 12-21.

Slottider:
* fredag 14-16 / 16-18 / 18-21
* lördag 12-13 / 13-15 / 15-17 / 17-21

© Numera Mässor

print

Våra samarbetspartners