MALMÖ REDHAWKS: Juniortränarna klara för den kommande säsongen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu är tränarkonstellationen i Malmö Redhawks juniorlag klar. De tre senaste säsongernas huvudtränare för J20 SuperElit-laget, Viktor Stråhle, gick i förra veckan vidare som sportchef och assisterande tränare för Malmös klubb i HockeyAllsvenskan, IK Pantern.

Ny huvudtränare för Redhawks J20-lag blir Anton Blomqvist, som den gångna säsongen haft huvudansvaret för J18. Han kommer att assisteras av Albin Blomqvist, som fortsatt även kommer att vara fysansvarig för ungdomslagen och kombinera dessa roller.

Redhawks J18-lag kommer framöver att ledas av Alexander Jestoi, som varit assisterande tränare i J20 den senaste säsongen. Till sin hjälp får han Tobias Bäckström som assistent. Bäckström kommer kombinera jobbet som assisterande tränare för J18 med den fortsatta rollen som Sporchef Barn & ungdom.

– Det känns jättekul att göra den här satsningen på de ledare som redan finns i organisationen. Vi vill inte bara utveckla våra spelare, utan även våra tränare. Här kan vi nyttja de resurser vi har och ge dem en chans att bli ännu bättre – något som i slutändan gör att hela klubben också blir bättre. Jag är jättenöjd med att ha alla fyra på plats och jag är övertygad om att de kommer att bli ett jättebra team för våra juniorlag, säger Tomas Kollar, Sportchef Elitjunior.

Anton Blomqvist har ett tvåårskontrakt medan de tre övriga har kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners