JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN – trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rowan Atkinson tillbaka på vita duken!

Handlingen i korthet
JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN är den tredje delen i den underhållande serien om Johnny English. Rowan Atkinson återvänder som den mycket älskade men otursdrabbade hemliga agenten. Det nya äventyret börjar när en cyberattack avslöjar identiteten på alla agenter i Storbritannien. Det gör den pensionerade Johnny English till underrättelsetjänstens sista hopp och han djupdyker för att hitta superhackern. Som en man med få färdigheter och analoga metoder måste Johnny English övervinna den moderna tekniken för att lyckas med detta uppdrag.

Johnny English Strikes Again | Officiell Trailer 1

Ingenting slår brittisk intelligens. Se den första trailern till Johnny English Strikes Again. Biopremiär 12 oktober.Följ @JohnnyEnglish på Instagram: https://www.instagram.com/johnnyenglish/

Slået op af Universal Pictures Sverige i Torsdag den 5. april 2018

Biopremiär: 12 oktober 2018

© UIP

print

Våra samarbetspartners