REBECCA LAAKSO släpper ”Trouble Train” feat. HENRY BOWERS

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rebecca Laakso gör comeback 15 år senare och släpper sin andra singel!

Redan som 10-åring kastades Rebecca Laakso in i musikbranschen då hon som en av sångerskorna i gruppen Honeypies vann Lilla Melodifestivalen 2003. Nu gör hon comeback och släpper sin andra singel Trouble Train, skriven av henne själv och musikern och producenten Daniel Lantz. Gästartist är rapparen Henry Bowers. Låten släpps 23 mars och är den första i raden av singlar som skall släppas under våren 2018.

Tidigare har vi sett Rebecca Laakso både i TV4:s tävling Småstjärnorna, Super Trupers och Sveriges Televisions TV-program Lilla Melodifestivalen 2003 då hon som tio-åring vann med gruppen Honeypies och låten Stoppa Mig. Hon blev redan då uppmärksammad för sin unika, souliga röst, och fick de följande åren jobba med de främsta inom musikbranschen genom utlandsturnéer och albumsläpp.

Nu gör hon som 25-åring comeback, och Trouble Train är den andra singeln (föregicks av Touching My Soul) i raden av släpp under våren 2018 på indielabeln Do Music Records. Trouble Train handlar om destruktivitet och bjuder på rap av hiphopartisten Henry Bowers (tidigare känd under namnet Kung Henry). Ett fullängdsalbum med 15 spår, med albumtiteln Touching My Soul, släpps i september 2018.

Sagt om Rebecca:
“Vocally incredible! Wow! Soulful and lyrically composed to really expose Rebecca’s emotional and expressive tones. Stunning!” – Andrew Collins, Scandinavian Soul

© Do Music Records

print

Våra samarbetspartners