PACIFIC RIM: UPRISING – Trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den världsomspännande striden mellan de omänskliga massförstörelsemonstren och människornas supermaskiner var bara början till den enorma attacken av mänskligheten som kommer att ske i Pacific Rim: Uprising.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) spelar den rebelliske Jake Pentecost, en gång en lovande Jaeger-pilot vars far offrade sitt liv för att säkra mänsklighetens seger mot de monstruösa ”Kaiju”. Jake har nu övergett sin utbildning och istället hamnat i kriminella kretsar. När ett ostoppbart hot hägrar och skakar världen ges Jake en chans att leva upp till sin fars rykte genom Mako Mori som leder en modig ny generation av piloter som vuxit upp i skuggan av krig. Deras enda hopp är att samarbeta och kämpa för rättvisan för att undkomma jordens utplåning. Jake får sällskap av en rivaliserade pilot Lambert (Scott Eastwood från Fast&Furious 8) och en 15-årig Jaeger-hackare Amara (nykomlingen Cailee Spaeny) och tillsammans bildar de familjen han saknat. Sakta men säkert bygger de det starkaste motståndet någonsin i ett äventyr utan liknelse.

Biopremiär 23 mars 2018

Pacific Rim Uprising Trailer 2 (Universal Pictures) HD

Född i en värld av kaos, hämnd är det enda han söker. John Boyega ser ni i #PacificRimUprising Biopremiär 23 mars

Slået op af Universal Pictures Sverige i Onsdag den 24. januar 2018

© UIP

print

Våra samarbetspartners